MAB Muslim Asso of Bolingbrook iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

MAB Bolingbrook Müslüman Derneği

MAB Muslim Asso of Bolingbrook, Swaleha Inamdar tarafından geliştirilen bir yaşam tarzı uygulamasıdır. iPhone platformunda mevcuttur ve ücretsiz olarak indirilebilir. Uygulama, İslam prensiplerine dayanarak Bolingbrook ve çevre topluluklardaki Müslümanlara İslami eğitim ve etkinlikler sunmayı, toplumu dini ve sosyal olarak güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Uygulama, erkek ve kızlar için Hifdh Akademisi, 70 gönüllüden oluşan eğitimli bir personelle Hafta Sonu Okulu ve erkek ve kızlar için Karate Dövüş Sanatları gibi çeşitli eğitim hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, MAB Muslim Asso of Bolingbrook, GainPeace ile işbirliği yaparak diğer inançlardan insanlar için Cami Açık Evleri ve İslam 101 sınıfları düzenlemektedir.

Sosyal hizmetler açısından, uygulama ICNA Relief ve diğer yerel hizmetlerle işbirliği yaparak bir gıda bankası ve gıda toplama etkinliği düzenlemeyi kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, MAB İmamları ve Khallil Center ile ortaklık yaparak evlilik, ebeveynlik ve bireysel danışmanlık da dahil olmak üzere danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Genel olarak, MAB Muslim Asso of Bolingbrook, farklı geçmişlere sahip bireylerin bir araya gelerek öğrenme, büyüme ve birbirlerine destek olabileceği güvenli ve canlı bir Müslüman toplumu oluşturmayı amaçlamaktadır.

Program diğer dillerde mevcuttur

MAB Muslim Asso of Bolingbrook iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.1
  • 4.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

MAB Muslim Asso of Bolingbrook hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer MAB Muslim Asso of Bolingbrook denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.